Fysiek fit
Online

Training Voeding en Beweging online

Op weg naar een gezondere leefstijl

De leefstijl van je medewerkers is een keuze van henzelf. Helaas beschikt niet iedereen over dezelfde kennis, vaardigheden, tijd en middelen om gezond te leven en goed te eten. Nu ieders leefomgeving noodgedwongen een stuk kleiner is geworden, is een positieve leefstijlverandering nog lastiger.

Als werkgever kun je je medewerkers wel stimuleren en faciliteren als het om een gezonde leefstijl gaat. Met de nieuwe online variant van de Training Voeding en Bewegen helpt LIJV jouw medewerkers bij het aanleren van een gezonde leefstijl die bij hen past.

Blijvend betere leefstijl

Tijdens de training Voeding en beweging gaan we aan de slag met de gedragsverandering die nodig is om de leefstijl van je medewerkers blijvend te verbeteren. We steken in op het belang van gezond eten en voldoende bewegen. Je krijgt medewerkers die letterlijk en figuurlijk lekkerder in hun vel zitten én je voorkomt dat verzuim je handenvol geld kost.

Online training mét persoonlijke coaching

De online training Voeding en Beweging bestaat uit: 4 workshops, waarin we niet alleen kennis delen maar ook doelen stellen, terugkoppelen en reflecteren; 2 individuele coachmomenten; 4 beweegmomenten met verschillende soorten beweging die uitgevoerd kunnen worden in de eigen omgeving (o.a. kracht, uithoudingsvermogen, mindfulness); en we versturen enkele reminder e-mails om de gedragsverandering te borgen.

Hoe doen we dat?

De aanpak van LIJV richt zich op groei van binnenuit. Naast inspiratie en praktische tools om aan de slag te gaan, helpen we je medewerkers naar hun eigen beweeg- en eetgedrag te kijken en daarvan te leren. Uitgangspunt is de vraag: ‘Hoe goed zorg ik eigenlijk voor mezelf?’

Jouw LIJV-experts
Karin Terpstra

Onze expert Leefstijl

Karin Terpstra
Waarom ?

Met de integrale aanpak van LIJV, gaan je medewerkers aan de slag met gedragsverandering die nodig is om de leefstijl blijvend te verbeteren.

Van start
Wil jij medewerkers met een gezondere leefstijl? Of graag eerst wat meer informatie?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op om vrijblijvend een gesprek met je te plannen.

Zitten jouw medewerkers lekker in hun vel? Dan zitten ze beter op hun plek - letterlijk en figuurlijk. Dat uit zich in meer werkplezier, meer motivatie, meer betrokkenheid, betere prestaties en een duurzamere inzetbaarheid.