Fysiek fit
Online

Webinar Gezond beeldschermwerk

Lekker gezond werken, ook thuis

Werken je medewerkers ook thuis? En zitten ze dan, druk als ze zijn, lang achter hun beeldscherm? In de webinar Gezond beeldschermwerk geven we je medewerkers online (via een webinar en beeldbellen) uitgebreid advies over de thuiswerkplek, werkhouding en werkstijl. Want ook als je thuis aan het werk bent is het belangrijk om op je fysieke gezondheid te letten.

Verbeterde werkplek

Op een verantwoorde manier werken is echt geen hogere wiskunde. Wij geven je medewerker inzicht in hoe je op een makkelijke manier gezond kunt werken. Zonder poespas. Je krijgt een medewerker die lekker op zijn (thuiswerk)plek zit én je voorkomt verzuim dat je handenvol geld kost.

Hoe doen we dat?

De bedrijfsfysiotherapeut van LIJV geeft een webinar over een gezonde werkplek, werkhouding en werkstijl. Daarbij beantwoordt hij of zij (via beeldbellen) vragen omtrent klachten, de (thuis)werkplek, de werkhouding en het herstelgedrag. Je medewerkers  krijgen praktische werkplek- en werkhoudingsadviezen en gerichte hersteloefeningen.

Jouw LIJV-experts

Onze expert Fysieke Belasting

Remco van der Graaf
Resultaat

Je medewerkers hebben praktische handvatten om op een gezonde manier te werken en ze weten hoe zij zelf de werkplek (ergonomisch) goed in kunnen stellen.

Waarom ?

In de webinar Gezond beeldschermwerk geeft de bedrijfsfysiotherapeut van LIJV (via een webinar en beeldbellen) praktische werkplek- en werkhoudingsadviezen en gerichte hersteloefeningen, zodat je medewerkers op een gezonde manier werken, ook als ze thuis aan de slag gaan.

Meer weten?

Wil je graag wat meer informatie? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op.

Zitten jouw medewerkers lekker in hun vel? Dan zitten ze beter op hun plek - letterlijk en figuurlijk. Dat uit zich in meer werkplezier, meer motivatie, meer betrokkenheid, betere prestaties en een duurzamere inzetbaarheid.