Mentaal fit

Werk en privé in balans

Performance en pauze in evenwicht

De lat ligt hoog. Je wil het goed doen op je werk, er zijn voor je kinderen, aandacht geven aan je partner, tijd doorbrengen met je vrienden, regelmatig sporten en…noem maar op. Je staat constant ‘aan’. Want via je smartphone ben je altijd en overal verbonden. ’s Avonds nog even een mailtje beantwoorden is eerder regel dan uitzondering. Door de coronacrisis heeft thuiswerken een vlucht genomen. Dat heeft zijn voordelen maar door thuiswerken kan de grens tussen werk en privé snel vervagen. In de interactieve training Werk en privé in balans gaan we hiermee aan de slag.

Rollen en taken

Wij mensen denken veel na, misschien wel te veel. We staan altijd ‘aan’. Bewust nadenken over je ontspanning is daarom geen overbodige luxe. Denk na over jouw belasting. Welke ballen heb jij hoog te houden, op het werk en thuis? En wat is jouw belastbaarheid? Sta stil bij de rollen en taken die je hebt en welke doelen je zowel privé en op het werk wil bereiken. Een goede werk- en privébalans levert veel op: meer energie, meer werkplezier, meer betrokkenheid, een duidelijke performance verbetering én het is veel leuker thuis.

Hoe doen we dat?

We maken programma’s op maat. Die passen bij jullie medewerkers en leidinggevenden. En bij jullie cultuur en organisatie. We geloven niet in trucjes. Wel in beproefde modellen en technieken op het gebied van gedragsverandering. We leren medewerkers waarom het verbeteren van de werk- en privébalans lastig is én hoe ze hierin kunnen groeien. Je medewerkers hebben inzicht in hun eigen valkuilen en ze lopen de deur uit met een glimlach én een persoonlijk actieplan.

Jouw LIJV-expert

Onze expert Mentaal Herstel

Paul van Haaren

Onze expert Fysieke Belasting

Lotte van Zuijdam
Waarom ?

In deze training leert LIJV je medewerkers waarom het verbeteren van balans lastig is, krijgen ze inzicht in hun eigen valkuilen én weten ze hoe ze bewust kunnen kiezen voor een werk-privé balans waar zij blij van worden.

Van start

We starten altijd met een oriënterend gesprek om jouw hulpvraag en wensen in kaart te brengen.

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op om vrijblijvend een oriënterend gesprek met je te plannen.

Zitten jouw medewerkers lekker in hun vel? Dan zitten ze beter op hun plek - letterlijk en figuurlijk. Dat uit zich in meer werkplezier, meer motivatie, meer betrokkenheid, betere prestaties en een duurzamere inzetbaarheid.