LIJV Thuis – Bedrijfsfysiotherapie aan huis

LIJV Thuis

LIJV is er voor een lekker werkend Nederland. En nu een groot deel ervan (vaak) thuis werkt, komen wij gewoon bij je thuis. Want juist thuis is het belangrijk om goed op je werkhouding en werkstijl te letten. Voor je het weet heb je rug-, nek- of andere lichamelijke klachten. Om ervoor te zorgen dat je op een juiste manier thuis aan de slag gaan, ook zonder instelbare werkplek, is er LIJV Thuis.

Voorkom uitval en verzuim

Op een verantwoorde manier werken is echt geen hogere wiskunde. Maar makkelijker gezegd dan gedaan. Wij geven je medewerker inzicht in hoe je op een eenvoudige manier gezond kunt werken, ook zonder instelbare werkplek. Een vroegtijdige signalering van eventuele lichamelijke klachten voorkomt ziekteverzuim en zorgt voor een spoedig herstel.

Hoe doen we dat?

De bedrijfsfysiotherapeuten van LIJV zijn specialisten op het gebied van fysieke belasting en ergonomie. Zij maken, bij jou of je medewerker thuis, een uitgebreide analyse van de thuiswerkplek, eventuele klachten, werkhouding en werkstijl. Hij of zij geeft praktische werkplek- en werkhoudingsadviezen en gerichte hersteloefeningen zodat jij of je medewerker op een gezonde manier aan de slag gaat.

Resultaat

Je medewerker heeft praktische handvatten om op een gezonde manier te werken en weet hoe hij/zij thuis een gezonde (ergonomische) werkplek creëert.

Lees hier meer over onze trainingen, workshops en coachingstrajecten.

Wil je wat meer informatie over onze oplossingen? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op!

Zitten jouw medewerkers lekker in hun vel? Dan zitten ze beter op hun plek - letterlijk en figuurlijk. Dat uit zich in meer werkplezier, meer motivatie, meer betrokkenheid, betere prestaties en een duurzamere inzetbaarheid.