ZomerLIJV – Ben jij klaar voor de toekomst?

De toekomst van werken is hybride. De ene dag werk je vanuit huis, de andere dag ben je op kantoor en de volgende dag plan je een afspraak in het park om samen met je collega te ‘bespreken’ én te bewegen. Flexibel werken biedt veel. Maar vraagt aandacht, autonomie en vertrouwen; leidinggevenden die écht contact maken, medewerkers die de balans tussen werk en privé kunnen bewaken en de kennis om mentale overbelasting vroeg te herkennen. 

Aantrekkelijk zomertarief

Om jou te helpen mentaal fit te beginnen aan voor een toekomst van hybride werken bieden we je deze zomer bieden 3 online trainingen aan tegen een aantrekkelijk zomertarief (€ 98,- ex. btw per training). Je krijgt hiervoor: 2 x een interactief webinar van 1,5 uur, een online test, persoonlijk actieplan en reminder e-mails.

Online trainingen

De trainingen zijn online, je kunt ze dus lekker volgen vanaf waar je wilt; je huis, de tuin, of zelfs de camping. Zoals je mag verwachten van een LIJV-training is deze interactief. Om voldoende interactiemogelijkheden te hebben is het maximaal aantal deelnemers per programma 8.

Schrijf je snel in voor Chemie van werkgeluk over de impact van biologie op gezond en gelukkig werken, Werk en privé in balans over hoe performance en pauze in evenwicht te houden en Rust in je hoofd over van altijd ‘aan’ staan naar focus voor meer rust en ruimte.

Lees hier meer over onze zomertrainingen om mentaal fit te beginnen aan een toekomst van hybride werken.

Wil je graag wat meer informatie? Of bespreek je liever de mogelijkheden van een incompany-training? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op!

Zitten jouw medewerkers lekker in hun vel? Dan zitten ze beter op hun plek - letterlijk en figuurlijk. Dat uit zich in meer werkplezier, meer motivatie, meer betrokkenheid, betere prestaties en een duurzamere inzetbaarheid.