Hallo slaap

Slaap weer, presteer meer.

Lig jij ook vaak wakker of kom je moeilijk in slaap? Heel veel mensen in Nederland worstelen met slaapproblemen. En hebben daardoor overdag een stuk minder plezier in hun leven. Heel zonde, want slapen kun je leren. Hoe? Vooral door te stoppen met proberen.

LIJV helpt je om weer gezond te slapen. Met onze op maat gemaakte trainingen. Onze evidence based slaapaanpak is gebaseerd op 5 stappen. Met als uitgangspunt: slapen is niets doen. We gebruiken daarbij Acceptance Commitment Therapy (ACT).

Hallo Slaap is een initiatief van Kruxs en Lijv. Kruxs is een innovatieplatform van Nationale-Nederlanden. Hallo Slaap gelooft dat slecht slapen een slapend probleem is en wil mensen op een effectieve en duurzame manier helpen om de slaap te verbeteren. Zodat je weer het beste uit je leven kunt halen.

Praktische slaap-masterclass

Aan de slag om jouw slaappatroon te verbeteren

Wat ga je doen in de masterclass?

Onder deskundige begeleiding van slaapexperts Irma Leijten of Aline Kruit, ga je aan de slag om jouw slaappatroon te verbeteren en daardoor meer uit je dag te halen. Je:

 • vult van tevoren een vragenlijst en krijgt een Persoonlijke Slaaprapport
 • leert hoe slapen ‘werkt’ en hoe je het kan beïnvloeden
 • krijgt de laatste wetenschappelijke inzichten in de geheimen van goed slapen
 • gaat meteen aan de slag met praktische tips
 • maakt een persoonlijke slaapplan
 • werkt in een kleine groep van max. 15 andere slaapzoekers

Slaap beter programma

Zet vandaag de eerste stap naar een betere nachtrust

Wat ga je doen in het slaapprogramma?

Onder deskundige begeleiding van slaapcoaches Irma Leijten of Aline Kruit, ga je aan de slag om jouw slaappatroon te verbeteren en daardoor meer uit je dag te halen. Je:

 • vult van tevoren een vragenlijst en krijgt een Persoonlijke Slaaprapport
 • gaat 1-op-1 met je coach aan de slag om tot de kern van je slaapprobleem te komen
 • leert hoe slapen ‘werkt’ en hoe je het kan beïnvloeden
 • krijgt de laatste wetenschappelijke inzichten in de geheimen van goed slapen
 • krijgt praktische tips om mee aan de slag te gaan
 • maakt samen met je coach een persoonlijke slaapplan
 • komt er na 3-6 sessies achter dat je veel beter slaapt en weer kunt gaan leven zoals je het liefste wil

Maak kennis met de slaapexperts van 

Slapen is niets doen

Irma en Aline zijn slaapexperts bij LIJV. Zij trainen en coachen mensen om beter te slapen, gezond(er) te werken en prestaties duurzaam te verbeteren. Ze zijn gecertificeerd en onder meer opgeleid aan de Sleepschool in Londen en hebben niet voor niks als motto: Slaap weer en leef meer. Ze vinden het zonde dat zo weinig slechte slapers hulp zoeken, want ze weten zeker dat ze jou ook in slaap krijgen. Ze schreven er al 3 boeken over: ‘Slapen is niets doen’, ‘Eerste hulp bij beter slapen’ en ‘Goede nacht – Beter presteren bij onregelmatige werktijden’.

Maak kennis met

Hoe kunnen we jou en jouw organisatie helpen?

Fysiek en mentaal fit, slaap in relatie tot werk en persoonlijk leiderschap, daar weten we alles van. Dagelijkse en complexe uitdagingen op het gebied van duurzame inzetbaarheid brengen wij terug tot inspirerende eenvoud. Dit doen we met ons team van trainers en coaches verspreid over heel Nederland.

Zitten jouw medewerkers lekker in hun vel? Dan zitten ze beter op hun plek - letterlijk en figuurlijk. Dat uit zich in meer werkplezier, meer motivatie, meer betrokkenheid, betere prestaties en een duurzamere inzetbaarheid.