Fysiek fit
Individueel
Online

Werkplekonderzoek & -training Online

Lekker gezond werken, ook thuis

Werken je medewerkers ook thuis? En zitten ze dan, druk als ze zijn, lang achter hun beeldscherm? Dan doen we graag een werkplekonderzoek en training online. Want ook als je thuis aan het werk bent is het belangrijk om goed op je werkhouding te letten. Voor je het weet heb je rug-, nek- of andere lichamelijke klachten. Om ervoor te zorgen dat je medewerkers op een juiste manier thuis aan de slag gaan, ook zonder instelbare werkplek, is er het Werkplekonderzoek en training Online.

Verbeterde werkplek

Op een verantwoorde manier werken is echt geen hogere wiskunde. Wij geven je medewerker inzicht in hoe je op een makkelijke manier gezond kunt werken. Zonder poespas. Je krijgt een medewerker die lekker op zijn (thuiswerk)plek zit én je voorkomt verzuim dat je handenvol geld kost.

Hoe doen we dat?

De bedrijfsfysiotherapeut van LIJV maakt online (via een videoconsult) een analyse van de klachten, de (thuis)werkplek, de werkhouding en het herstelgedrag. En geeft je medewerker praktische werkplek- en werkhoudingsadviezen. Mogelijk aangevuld met gerichte hersteloefeningen.
Jij en eventueel je medewerker ontvangen een rapportage met concreet advies.

Jouw LIJV-experts

Onze expert Fysieke Belasting

Remco van der Graaf
Resultaat

Je medewerker heeft praktische handvatten om op een gezonde manier te werken en weet hoe hij/zij zelf de werkplek (ergonomisch) goed instelt.

Waarom ?

In een Werkplekonderzoek en training online maakt de bedrijfsfysiotherapeut van LIJV (via een videoconsult) een uitgebreide analyse van de (thuis)werkplek, werkhouding en werkstijl. Zodat jij of je medewerker op een gezonde manier werkt, ook als je thuis aan de slag gaat.

Meer weten?

Wil je graag wat meer informatie? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op.

Zitten jouw medewerkers lekker in hun vel? Dan zitten ze beter op hun plek - letterlijk en figuurlijk. Dat uit zich in meer werkplezier, meer motivatie, meer betrokkenheid, betere prestaties en een duurzamere inzetbaarheid.