Word een goede slaper door een simpele mindswitch

Want slapen is niets doen.

Een goede slaper worden door een simpele mindswitch. Want slapen is niets doen. Lees het in het nieuwe boek van Aline Kruit.

Een goede slaper worden willen we allemaal. Want slapen is lekker, gezond en belangrijk. Niet voor niets brengen we een flink deel van ons leven in bed door. Maar wat als je niet kúnt slapen, terwijl je zo verlangt naar een weldadige nachtrust?

Misschien heb je al van alles geprobeerd om van je slaapprobleem af te komen zoals pillen slikken, lang in bed blijven liggen en ’s avonds geen leuke dingen meer doen. Heel begrijpelijk dat je dat allemaal doet, maar helaas het werkt niet. Erger nog, je komt van de regen in de drup.

In Slapen is niets doen lees je dat je niet méér moet doen om te slapen, maar juist minder. Met als resultaat herstel van je natuurlijk slaappatroon en overdag energie om voluit te leven.

O.a. verkrijgbaar bij uitgeverij Lucht en Bol.com.

Aline Kruit is arts, ACT therapeut én senior slaaptrainer en coach bij Sleepwise. Aline is gespecialiseerd in de behandeling van slaapproblemen met ACT. Met haar aanpak heeft zij al talloze mensen geholpen om weer lekker te kunnen slapen.

Zitten jouw medewerkers lekker in hun vel? Dan zitten ze beter op hun plek - letterlijk en figuurlijk. Dat uit zich in meer werkplezier, meer motivatie, meer betrokkenheid, betere prestaties en een duurzamere inzetbaarheid.