Uitgerust wakker worden – Blogs Beter Slapen gebundeld

Steeds meer bedrijven realiseren zich hóe belangrijk gezonde slaap is. En niet alleen als je medewerkers in ploegendienst werken. Kort door de bocht: slaap zorgt voor fysiek en mentaal herstel. Waardoor je energie hebt om lekker te werken. Lees hier de beste blogs van Lijv’s slaapexperts met nuttige adviezen voor een gezonde slaap.

Slaapexperts

Deze digitale bundel met blogs is een uitgebreid ‘pakket’ aan slaapadviezen en -ervaringen, geschreven door verschillende trainers van LIJV. Het merendeel van de blogs zijn opgetekend door onze Experts Slaap Irma Leijten en Aline Kruit. Zij schreven al meerdere boeken over dit onderwerp, maar ook de blogs zijn zeker het lezen waard, en…helemaal voor niets!

Download de digitale bundel

Vul het onderstaande formulier in en download gratis ‘Uitgerust wakker worden – Blogs Beter slapen’.

Irma Leijten

Irma is onze LIJV expert op het gebied van slaap. Een echte bezige bij. Zij is trainer, coach, spreker. En samen met collega Aline Kruit auteur van het boek Eerste hulp bij beter slapen en Goede nacht.

Als trainer en coach heeft Irma inmiddels al heel wat mensen begeleid. Ze is gefascineerd door het fenomeen slaap. Haar opleiding aan de Sleepschool in Londen, mindfulness en het ACT-model hebben geleid tot verrassende inzichten in slapen en de oorzaken van slapeloosheid. Die inzichten gebruikt ze in training en coaching om heel Nederland aan de gezonde slaap te krijgen.

Aline Kruit

Aline is, net als Irma, onze LIJV expert op het gebied van slaap. Slaap is haar passie. En altijd bezig als trainer, coach, spreker en docent. Samen met collega Irma Leijten auteur van het boek ‘Eerste hulp bij beter slapen’ en ‘Goede nacht’. En auteur van het boek ‘Slapen is niets doen’.

Aline’s belangstelling voor het oplossen van slaapproblemen is ontstaan tijdens haar werk als arts en in haar eigen praktijk. De bestaande aanpak leidde vaak niet tot het oplossen van slaapproblemen.
De ACT-methode doet dat wel. Waarom? Omdat slaap zich niet laat dwingen. Hoe harder je dat probeert hoe verder je de slaap wegjaagt. En dat stoppen met vechten is juist de essentie van ACT. Aline heeft inmiddels al veel mensen met een slaapprobleem begeleid naar gezond slapen en fit wakker worden.

Irma Leijten

Aline Kruit

Lees hier meer over beter slapen en energie om lekker te werken.

Wil je graag wat meer informatie? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op!

Zitten jouw medewerkers lekker in hun vel? Dan zitten ze beter op hun plek - letterlijk en figuurlijk. Dat uit zich in meer werkplezier, meer motivatie, meer betrokkenheid, betere prestaties en een duurzamere inzetbaarheid.