Beter slapen

Energie om lekker te werken

Gezonde slaap. Steeds meer bedrijven realiseren zich hóe belangrijk gezonde slaap is. En niet alleen als je medewerkers in ploegendienst werken. Kort door de bocht: slaap zorgt voor fysiek en mentaal herstel. Waardoor je energie hebt om lekker te werken.

Slapen is niets doen

We helpen je medewerkers om weer gezond te slapen. Of ze nu in ploegendienst werken of niet. Met onze op maat gemaakte trainingen. Onze evidence based slaapaanpak is gebaseerd op 5 stappen. Met als uitgangspunt: slapen is niets doen. We gebruiken daarbij Acceptance Commitment Therapy (ACT).

Gezond slapen om te presteren

Gelukkig worden we steeds vaker door bedrijven gevraagd om slaaptraining en -coaching te verzorgen. Zij zien dat om te presteren, gezond slapen net zo belangrijk is als, bijvoorbeeld, het bijhouden van vakkennis. Bovendien is een dalende werkprestatie niet het enige negatieve effect van slaaptekort. Te weinig fysiek en mentaal herstel vergroot de kans op fouten en ongelukken en veroorzaakt allerlei serieuze gezondheidsproblemen.

Sleepschool en ACT

We zijn experts op het gebied van slaap. Onze slaaptrainers- & coaches zijn ACT gecertificeerd en opgeleid aan de Sleepschool in London. Ook hebben onze trainers diverse boeken over slaap geschreven (Slapen is niets doenEerste hulp bij beter slapen en Goede Nacht over lekker slapen & beter presteren bij onregelmatige werktijden).

Groepstrainingen en coaching 1 op 1

Wil je uitgeslapen medewerkers die beter presteren? Naast groepstrainingen zoals Gezond slapen bij werk in ploegendienst bieden we ook 1 op 1 coaching aan.

Neem contact met ons op. Om ervoor te zorgen dat ook jouw organisatie weer gezond slaapt.

Lees hier meer over onze trainingen, workshops en coachingstrajecten. Wil je wat meer informatie over onze Beter slapen oplossingen? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op!

Zitten jouw medewerkers lekker in hun vel? Dan zitten ze beter op hun plek - letterlijk en figuurlijk. Dat uit zich in meer werkplezier, meer motivatie, meer betrokkenheid, betere prestaties en een duurzamere inzetbaarheid.