LIJV podcast – Beter presteren begint in bed

Er is genoeg te vertellen over gezond(er) werken, je organisatie vitaal krijgen of houden en het duurzaam verbeteren van prestaties. Genoeg om een mooie podcast-serie te vullen. In al onze bescheidenheid dachten wij bij LIJV, wie kan dat beter dan wijzelf? In korte maar krachtige gesprekken beantwoorden we elke podcast een centrale vraag. Luister naar de allereerste LIJV podcast: ‘Beter presteren begint in bed’. 

Beter presteren begint in bed. Hoe dan?

In deze LIJV podcast krijg je antwoord op de vraag: wat is de invloed van slaap op je prestatievermogen en hoe kun je deze verbeteren? Maino Remmers gaat in gesprek met Irma Leijten, trainer/coach en expert slaap bij LIJV en Ab Chakai, Business Manager innovatie en strategische partnerships bij verzekeraar Movir. Movir en LIJV zijn onlangs gestart met het initiatief Hallo Slaap, om mensen op een effectieve manier te helpen hun slaap te verbeteren.

Lees hier meer over onze trainingen, workshops en coachingstrajecten. Wil je graag wat meer informatie over onze Beter slapen oplossingen? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op!

Zitten jouw medewerkers lekker in hun vel? Dan zitten ze beter op hun plek - letterlijk en figuurlijk. Dat uit zich in meer werkplezier, meer motivatie, meer betrokkenheid, betere prestaties en een duurzamere inzetbaarheid.