Online_icon

Online diensten

Beter op je plek, ook als je thuis werkt

online

Er verandert veel nu, de zekerheden van gisteren zijn vandaag alweer achterhaald. In de zorg is de (psychosociale) arbeidsbelasting waarschijnlijk nog niet zo hoog geweest. Het onderwijs staat voor nieuwe uitdagingen. En veel werknemers werken vanuit huis. Mooi dat dat kan, maar veel thuiswerkers komen in de knel omdat werk en privé in elkaar overlopen. Zeker met kinderen en dus een nieuwe taak als docent. Mentale en fysieke klachten liggen op de loer. Op weg naar een 'nieuw normaal' hebben we enkele LIJV-diensten geschikt gemaakt voor een online werkend Nederland. Zodat we met zijn allen goed voor onze werknemers kunnen blijven zorgen.

Werkplekadvies thuiswerken online
Lees meer

Werkplekonderzoek en training online

Lekker gezond werken, ook thuis
In een werkplekonderzoek en training online maakt de bedrijfsfysiotherapeut van LIJV (via een videoconsult) een uitgebreide analyse van de (thuis)werkplek, werkhouding en werkstijl. Zodat jij of je medewerker op een gezonde manier werkt, ook als je thuis aan de slag gaat.
Webinar Rust in je hoofd
Lees meer

Webinar Rust in je hoofd

Focus voor meer rust en ruimte
Er verandert veel, zowel intern als extern. De zekerheden van gisteren zijn vandaag alweer achterhaald. Dat kan bij medewerkers zorgen voor onrust ‘in het hoofd’. In de webinar Rust in je hoofd leert LIJV je medewerkers, die aan de slag willen met mentale fitheid, stressmanagement en persoonlijke groei, om in de hectiek en dynamiek van alledag, gebalanceerde beslissingen te nemen.
Voeding en beweging online
Lees meer

Voeding en beweging online

Op weg naar een gezondere leefstijl
De leefstijl van je medewerkers is een keuze van henzelf. Helaas beschikt niet iedereen over dezelfde kennis, vaardigheden, tijd en middelen om gezond te leven en goed te eten. Nu ieders leefomgeving noodgedwongen een stuk kleiner is geworden, is een positieve leefstijlverandering nog lastiger. Als werkgever kun je je medewerkers wel stimuleren en faciliteren als het om een gezonde leefstijl gaat.
Beter slapen online
Lees meer

Webinar Beter slapen

Beter slapen = beter presteren
Heeft iemand in je team een kort lontje? Moeite met concentreren? Komt er weinig uit zijn handen? Grote kans dat jouw medewerker niet goed slaapt. In het webinar Beter slapen, gebaseerd op de bewezen effectieve Acceptance & Commitment Therapy, helpen we medewerkers die beter willen slapen, beter willen presteren en zich fitter willen voelen.
Werkplek check-up
Lees meer

Webinar Gezond beeldschermwerk

Staar je (ook thuis) niet blind
In de webinar Gezond beeldschermwerk geeft de bedrijfsfysiotherapeut van LIJV (via een webinar en beeldbellen) praktische werkplek- en werkhoudingsadviezen en gerichte hersteloefeningen, zodat je medewerkers op een gezonde manier werken, ook als ze thuis aan de slag gaan.
E-coaching
Lees meer

E-coaching

Persoonlijke coaching thuis of op je werk
E-coaching van LIJV is persoonlijke coaching (gebaseerd op de bewezen effectieve Acceptance & Commitment Therapy) in de eigen vertrouwde omgeving. Onze ACT coach helpt medewerkers die niet lekker in hun vel zitten en hun mentale veerkracht willen vergroten.

Zitten jouw medewerkers lekker in hun vel? Dan zitten ze beter op hun plek - letterlijk en figuurlijk. Dat uit zich in meer werkplezier, meer motivatie, meer betrokkenheid, betere prestaties en een duurzamere inzetbaarheid.