Mentaal fit
Online

Hybride werken

Lekker werken, thuis en op kantoor!

We werken steeds meer hybride, deels thuis en deels op het werk. De mix van thuiswerken én op kantoor heeft zowel voor- als nadelen. Het betekent ook anders samenwerken, collega’s minder vaak face-to-face zien.

Mensen zijn biologische wezens. Wij ontmoeten graag andere mensen, daar worden we blij van. We hebben ons evolutionair zo ontwikkeld dat we gelukstofjes aanmaken als we samen zijn.

Wat is de impact als je medewerkers elkaar fysiek niet meer dagelijks ontmoeten op kantoor? Hoe zorgen ze ervoor dat de aanmaak van die gelukstofjes niet stil komt te liggen? Kortom, hoe zorgen je medewerkers ervoor dat ze lekker in hun vel (blijven) zitten in een hybride werkwereld?

Hoe doen we dat?

In deze training nemen we je medewerkers mee in de aspecten die belangrijk zijn om lekker hybride te kunnen werken. Zo leren je medewerkers o.a. hoe zij zelf de aanmaak van gelukstofjes kunnen beïnvloeden, hoe patronen in onze hersenen werken én hoe zij hier effectief gebruik van maken.

We maken programma’s op maat. Die passen bij jullie medewerkers en leidinggevenden. En bij jullie cultuur en organisatie. We geloven niet in trucjes. Wel in beproefde modellen en technieken op het gebied van gedragsverandering.

Jouw LIJV-expert

Onze expert Mentaal Herstel

Paul van Haaren
Resultaat

Je medewerkers kennen hun eigen ‘hybride werken valkuilen’, en weten hoe ze energiek, plezierig en lekker kunnen werken. Thuis en op kantoor!

Waarom ?

In de training ‘Hybride werken’ leert LIJV je medewerkers hoe zij energiek, gelukkig en lekker (blijven) werken in een hybride werkwereld.

Meer weten?

Wil je graag wat meer informatie? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op.

Zitten jouw medewerkers lekker in hun vel? Dan zitten ze beter op hun plek - letterlijk en figuurlijk. Dat uit zich in meer werkplezier, meer motivatie, meer betrokkenheid, betere prestaties en een duurzamere inzetbaarheid.