Slaap

Slaapoplossingen

Energie om lekker te werken

Gezonde slaap. Steeds meer bedrijven realiseren zich hóe belangrijk gezonde slaap is. En niet alleen als je medewerkers in ploegendienst werken. Kort door de bocht: slaap zorgt voor fysiek en mentaal herstel. Waardoor je energie hebt om lekker te werken.

Wij worden steeds vaker door bedrijven gevraagd om slaaptraining en -coaching te verzorgen. Zij zien dat om te presteren gezond slapen net zo belangrijk is als, bijvoorbeeld, het bijhouden van vakkennis.

We helpen je medewerkers om weer gezond te slapen. Of ze nu in ploegendienst werken of niet. Met onze op maat gemaakte trainingen. Onze evidence base slaapaanpak is gebaseerd op 5 stappen. Met als uitgangspunt: slapen is niets doen. We gebruiken daarbij Acceptance Commitment Therapy (ACT).

We zijn slaap experts. Onze slaaptrainers- & coaches zijn ACT gecertificeerd en opgeleid aan de Sleepschool in London. Ook hebben onze trainers diverse boeken over slaap geschreven (Slapen is niets doen en Eerste hulp bij beter slapen). Op dit moment werken Aline Kruit en Irma Leijten aan hun derde boek over slaap en ploegendienst.

Neem contact met ons op. Om ervoor te zorgen dat ook jouw organisatie weer gezond slaapt.

We bieden ook trainingen en 1 op 1 coaching aan voor particulieren. Kijk vooral eens bij slaapdiensten met het Sleepwise logo.

Zitten jouw medewerkers lekker in hun vel? Dan zitten ze beter op hun plek - letterlijk en figuurlijk. Dat uit zich in meer werkplezier, meer motivatie, meer betrokkenheid, betere prestaties en een duurzamere inzetbaarheid.