Gezond & veilig werken

Zodat je medewerkers het beste uit zichzelf (blijven) halen

Gezond en veilig werken. Zodat je medewerkers lekker in hun vel zitten en niet uitvallen. Dat loont: tevreden en gezonde werknemers zijn bevlogen, gemotiveerd en duurzaam inzetbaar.

Leefstijl en werkbelasting

Om dat te bereiken wil je dat je medewerkers de risico’s die bij hun vak horen kennen. En dat ze weten hoe ze met die risico’s om moeten gaan. Leefstijl en werkbelasting spelen een belangrijke rol bij gezond werken. Weten hoe je zelf kunt bijdragen aan (tussentijds) herstel. Gebruik maken van hulpmiddelen. Dat soort zaken.

Langer doorwerken

Gezond en vitaal zijn, nog belangrijker nu de overheid wil dat werknemers langer doorwerken, zeker bij fysiek zwaar werk. Hoe bevorder je de vitaliteit van je medewerkers, zodat ze het volhouden tot aan hun 67e? Hoe zorg je dat zij duurzaam inzetbaar blijven? Ook wanneer ze ouder worden.

Duurzame gedragsverandering

Wij helpen je organisatie om gezond en veilig te werken. Met onze op maat gemaakte trainingen voorkom je verzuim óf kan je medewerker weer snel aan de slag. Onze succesvolle trainingen hebben als basis bewustwording en duurzame gedragsverandering. We weten als geen ander dat gedragsverandering tijd kost. Borging is een belangrijke succesfactor. Daarom betrekken we leidinggevenden en management bij onze trainingen. Voor het borgen van de continuïteit.

Ziekteverzuim voorkomen

We zijn experts in gezond en veilig werken in de zakelijke dienstverlening, de bouw, de gezondheidszorg en de logistiek.

Neem contact met ons op. Om uitval te voorkomen of om ervoor te zorgen dat medewerkers weer snel aan de slag kunnen.

Lees hier meer over onze trainingen, workshops en coachingstrajecten. Wil je wat meer informatie over onze Gezond & veilig werken oplossingen? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op!

Zitten jouw medewerkers lekker in hun vel? Dan zitten ze beter op hun plek - letterlijk en figuurlijk. Dat uit zich in meer werkplezier, meer motivatie, meer betrokkenheid, betere prestaties en een duurzamere inzetbaarheid.